Ilmainen harjoitus rentoutukseen alempana

Tunnetko eläväsi nopeasti muuttuvassa maailmassa, joka on täynnä stressiä ja kiirettä?

Mietityttävätkö elämäsi asiat sinua välillä jopa niin paljon, että on haastavaa rentoutua tai saada unesta kiinni?

Mitä jos jatkuvien stressaavien ajatusten sijaan mielesi olisikin pääsääntöisesti tyyni?

Kuvittele, jos voisit käyttää kaiken sen hukkaan valuvan stressienergian sinulle aidosti tärkeisiin asioihin?
Se on täysin saavutettavissa!

Rentoutusharjoitukset ovat yksi tehokkain tapa, jolla voit oppia hallitsemaan stressiä ja saada elämänlaatusi takaisin raiteilleen.

harjoitus auttaa sinua vähentämään stressiä, ahdistusta ja jännittyneisyyttä. Ne ovat helposti toteutettavia harjoituksia, jotka auttavat rentoutumaan, keskittymään ja saavuttamaan rauhallisen mielentilan.

Rentoutusharjoitukset voivat tieteellisesti todistettuna:

 • vähentää ylimääräistä stressiä
 • lievittää ahdistusta (keskimäärin 39%)
 • auttaa hermostoa rauhoittumaan
 • alentaa verenpainetta
 • parantaa unenlaatua
 • auttaa nukahtamaan nopeammin
 • lievittää kiputiloja
 • vahvistaa immuunijärjestelmää
 • vähentää ADHD-oireilua (jopa 30%)

Millainen harjoitus rentoutukseen sopisi sinulle? Millaisia rentoutusharjoituksia voi tehdä?

Jokainen kokee rentoutumisen eri tavalla; jotkut tuntevat rentoutuvansa hyvin musiikin kuuntelemisesta, kun taas toisille hyödyllisin tapa rentoutua on kuunnella ohjattu harjoitus rentoutukseen.

Olipa kyseessä sitten meditaatio, jooga tai jokin muu tapa, joka auttaa sinua rentoutumaan – valitse se, joka toimii parhaiten sinulle!

Yksi klassinen rentoutusharjoitus on syvähengityksen harjoittaminen. Syvään hengittäminen on yksinkertainen ja tehokas tapa rentoutua, joka vaikuttaa kehoosi ja mieleesi saman tien. Kun hengität syvään, kehosi rauhoittuu, sydämesi syke hidastuu ja verenpaineesi alenee. Syvähengitys aktivoi myös parasympaattista hermostoasi, joka lähettää signaalin aivoillesi ja kertoo, että olet turvassa ja sinun ei tarvitse olla taistele tai pakene – tilassa (eli stressitilassa).

Toinen tehokas harjoitus on progressiivinen lihasrentoutus. Tässä harjoituksessa keskitytään yksittäisten lihasryhmien rentouttamiseen. Aloita esimerkiksi jännittämällä ja rentouttamalla jalkojasi vuorotellen. Tämä auttaa sinua tuntemaan eron jännitetyn ja rentoutuneen tilan välillä. Jatka sitten muihin kehon osiin, rentouttamalla lihakset yksitellen. Tämä harjoitus auttaa sinua tietoisesti tunnistamaan kehosi jännitteet ja vapauttamaan ne.

Mielen rentouttaminen on vähintään yhtä tärkeää kuin kehon rentouttaminen. Meditaatio on yksi parhaimmista tavoista rauhoittaa omaa mieltä ja keskittyä tähän hetkeen. Meditaation avulla voit oppia hallitsemaan stressiä ja ahdistusta. Meditaatiossa tärkeintä on löytää rauhallinen paikka ja ottaa mukava asento, jossa voit keskittyä hengitykseesi ja antaa ajatusten tulla ja mennä.

Voiko rentoutusharjoittelu olla nautinnollista?

Jos et vielä ole kokeillut 8D-rentoutusharjoitusta, niin onnittelut, tulet muuttamaan pian käsityksesi rentoutumisesta!

Kyseisissä harjoituksissa käytetään 8D-ääniä, binauraalisia ääniaaltoja ja Solfeggio -taajuuksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan syvän rentoutumisen tilan normaalia nopeammin ja helpommin.

8D-meditaatioissa™ käytetyn 8D-ääniteknologian ansiosta pystyt keskittymään helpommin ja 8D-meditaatioiden™ kuunteleminen on elämys jo itsessään.

Kokeile ilmainen harjoitus rentoutukseen alta

 

Ohjeet 8D-meditaation™ kuunteluun:

 1. Etsi rauhallinen paikka, jossa voit olla kaikessa rauhassa.
 2. Istu tai asetu makuulle
 3. Aseta kuulokkeet korvillesi Huom! Kuulokkeet ovat pakolliset 8D-äänimaailman kuulemiseksi.
 4. Sulje silmäsi
 5. Kuuntele ohjausta ja hengittele syvään nenän kautta sisään ja ulos. Anna ajatustesi tulla ja mennä, päästä niistä irti. Keskity vain ääniin ja hengitykseesi, ja anna itsellesi lupa rentoutua.

Kokeile ilmaista 8D-rentoutusharjoitusta alta!

Huom: Käytäthän kuulokkeita, jotta hyödyt innovatiivisista äänielementeistä ja jotta kuulet 8D-äänet:

Miten tehdä rentouttava harjoitus tehokkaammaksi – kokeile näitä

Harjoitus kannattaa tehdä ilman paineita sen onnistumisesta ja myös silloin, kun koet olevasi erityisen stressaantunut ja levoton – todennäköisesti mielesi ja kehosi tarvitsee sitä juuri silloin eniten.

Syvin rentoutus saavutetaan nimenomaan silloin, kun et ota paineita harjoituksen kulusta. Anna itsesi rentoutua täysin ilman pyrkimystä ja kontrollia meditaation kulusta. Anna ohjauksen johdatella sinua rentoutuneeseen olotilaan ja anna kehosi rentoutua.

8D-meditaatiot™ sovelluksesta löydät kategorian “Stressiä ja ahdistusta helpottavat”, jonka meditaatiot auttavat sinua saavuttamaan rentouden molempien kehosi ja mielesi tasolla. Kategoriasta löydät erilaisia harjoituksia, joiden avulla voit rentouttaa itseäsi esimerkiksi keskellä päivää tai päivän päätteeksi.

Voit tehdä esimerkiksi “Syvärentoutus” harjoituksen, jonka avulla pääset syvään rentoutumisen tilaan. Jotta harjoitus auttaa sinua saavuttamaan koko kehon rentouden, ota itsellesi rauhallinen paikka, sulje silmäsi ja suosittelen sinua asettumaan makuulle.

“Voimakkaasti rentouttava hengitysharjoitus” puolestaan sopii, kun haluat saada kehosi erittäin syvään rentoutumisen ja palautumisen tilaan. Meditaatiossa pääset päästämään irti arjen hektisyydestä ja tuntemaan, miten kehosi muuttuu painavaksi sen rentoutuessa. Hengitä vain syvään, jonka jälkeen voit tuntea itsesi entistäkin rentoutuneemmaksi. Jos tunnet kehossasi lämpöä meditaation aikana, ei hätää, sillä se on yksi merkki siitä, että olet onnistunut rentouttamaan kehosi.
Kokeile eri meditaatioita 8D-meditaatiot™ sovelluksesta ja löydä suosikki meditaatiosi arjen eri hetkiin. Harjoittelulla voit lisätä rentoutta elämääsi ja ajan kanssa voit huomata, miten hyvältä rentoutunut keho ja mieli oikeastaan tuntuvat.

Miten tehdä rentoutusharjoittelusta elämyksellisempää

8D-meditaatiot™ -sovellus on loistava tapa aloittaa rentoutusharjoittelu matalalla kynnyksellä. 8D-meditaatioiden™ avulla löydät rauhaa ja tasapainoa kiireisessä arjessa ja parannat elämänlaatuasi. 8D-meditaatioissa™ on hyödynnetty erilaisia rentoutustekniikoita (hengitykseen keskittyminen, tietoinen läsnäolo, tunteiden kohtaaminen), jotka auttavat sinua rentoutusharjoittelussa.

8D-meditaatiot™ sovellus tarjoaa maailman ensimmäiset ohjatut 8D-meditaatiot™, joissa hyödynnetään innovatiivisia äänielementtejä.

8D-meditaatioissa™ käytetään binauraalisia ääniaaltoja, Solfeggio-taajuuksia sekä 8D-ääniä, jotka kaikki vaikuttavat positiivisesti ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

8D-äänien avulla meditaatioon keskittyminen on helpompaa, ja meditaation kuunteleminen on elämys jo itsessään. 8D-meditaatiot™ sovelluksen laadukkaat ja ammattitaitoisesti suunnitellut harjoitukset ovat ohjattu suomeksi ja käsittelevät kattavasti erilaisia aihepiirejä.

Sovellus tarjoaa monipuolisia rentoutusharjoituksia erilaisiin tarpeisiin, kuten:

 • nukahtamista helpottavia
 • stressiä ja ahdistusta lievittäviä
 • kiitollisuuden tunteita lisääviä
 • tavoitteiden ja unelmaelämän saavuttamista tukevia
 • kivusta vapauttavia
 • tunteiden käsittelyä auttavia
 • itsetutkiskelua avartavia
 • tunnetaitoja kehittäviä

8D-meditaatiot™ auttavat saavuttamaan rentoutusharjoittelun hyödyt nopeammin ja tehokkaammin, sillä niiden innovatiivinen ääniteknologia moninkertaistaa meditaation positiiviset vaikutukset.

Binauraalisilla ääniaalloilla on tieteellisesti todistettu olevan myönteinen vaikutus muun muassa ahdistukseen, uneen ja keskittymiskykyyn. Parasta tässä kaikessa on, että 8D-meditaatioiden™ kuunteleminen on aidosti nautinnollista ja rentouttavaa. Enää sinun ei siis tarvitse kuunnella meditaatioita, jotka ovat pitkästyttäviä ja joiden ohjausta ei vain yksinkertaisesti jaksa seurata.

8D-meditaatiot™ osana arjen rentoutumista

8D-meditaatiot™ on erinomainen työkalu, jonka avulla saavutat syvän rentoutumisen tilan ja parannat hyvinvointiasi. Kun meditaatio on ohi, voit tuntea olon rentoutuneemmaksi, rauhallisemmaksi ja vähemmän stressaantuneeksi. Voit tehdä 8D-meditaatiot™ harjoitusta säännöllisesti osana päivittäistä rutiiniasi tai vain silloin kun tunnet tarvitsevasi rentoutumista ja palautumista.

8D-meditaatioihin™ on sisällytetty myös elementtejä Life Coachingista eli elämäntaidonvalmennuksesta, joten ne auttaa sinua kehittämään henkistä hyvinvointiasi entistä paremmin. 8D-meditaatioiden™ kuuntelu voi auttaa sinua myös löytämään vastauksia kysymyksiin, joita olet pohtinut jo pitkään.

Tämän lisäksi voit niiden avulla muuttaa rajoittavia uskomuksiasi, joita olet kantanut mukanasi.

Säännöllinen rentoutusharjoittelu on tärkeää henkisen hyvinvointisi kannalta. Se auttaa sinua pysymään rentoutuneena ja keskittyneenä arjen kiireiden keskellä. Lisäksi se auttaa vähentämään stressiä ja ahdistusta, parantamaan mielialaa, lisäämään luovuutta sekä parantamaan unenlaatua.

8D-meditaatioiden hyödyt

8D-meditaatiot™ tekevät rentoutusharjoittelustasi tehokkaampaa ja elämyksellisempää 8D-ääniteknologian avulla. 8D-äänet kuuluvat kuulokkeissa 8-ulotteisena eli 8D:nä ja tämä erityinen äänitehoste muuttaa tavan, jolla koet rentoutusharjoitukset.

Kun kuuntelet 8D-ääniä kuulokkeilla, meditaation äänielementit siirtyvät korvasta toiseen, jolloin aistikokemus on ainutlaatuinen. Jos haluat kokea 8D-äänien maailman, tarvitset vain kuulokkeet. Kaikki kuulokkeet käyvät, joten voit käyttää omia suosikkejasi.

Lukuisat 8D-meditaatiot™ jäsenet ovat kuvailleet 8D-äänien kuuntelemisen tuntuvan kuin aivojen lempeänä hieromisena. Monet jäsenet ovat myös kertoneet, että 8D-ääniteknologia auttaa heitä keskittymään meditointiin selkeästi helpommin sekä nukahtamaan nopeammin kuin koskaan.

Älylaitteiden mittauksien avulla on huomattu, että 8D-meditaatioiden™ kuuntelu on todella palauttavaa ja rauhoittavaa. Firstbeat-mittauksissa on havaittu, että 8D-meditaation™ kuunteleminen on vähintään yhtä palauttavaa kuin nukkuminen. Jos koet tarvitsevasi hereillä ollessasi hetken rentoutumiselle, voit laittaa kuulokkeet korvillesi ja antaa 8D-meditaatioiden™ tehdä taikansa.

Binauraaliset ääniaallot rentoutusharjoittelun tukena

Binauraaliset ääniaallot ovat kuuloilluusioita, jotka synkronoivat aivoaaltoja haluttuun taajuuteen. Kuuloilluusio syntyy, kun molemmissa korvissa soitetaan kahta eri taajuutta, ja aivot tulkitsevat näiden taajuuksien välisen eron binauraaliseksi ääniaalloksi.
Jokaisessa 8D-meditaatiossa™ käytetään aiheeseen sopivaa binauraalista ääniaaltoa, joka voi auttaa esimerkiksi rentoutumisessa, nukahtamisessa, keskittymisessä, kivunlievityksessä, ahdistuksen lievittämisessä ja luovuuden lisäämisessä. Binauraaliset ääniaallot voivat myös auttaa monien häiriöiden, kuten ADHD:n ja PTSD:n, hoidossa ja parantaa suorituskykyä oppimista ja muistia koskevissa tehtävissä. Binauraalisten ääniaaltojen tehokkuus on tieteellisesti todistettu

Binauraaliset ääniaallot rentoutusharjoittelun tukena

Binauraaliset ääniaallot ovat kuuloilluusioita, jotka synkronoivat aivoaaltoja haluttuun taajuuteen. Kuuloilluusio syntyy, kun molemmissa korvissa soitetaan kahta eri taajuutta, ja aivot tulkitsevat näiden taajuuksien välisen eron binauraaliseksi ääniaalloksi.
Jokaisessa 8D-meditaatiossa™ käytetään aiheeseen sopivaa binauraalista ääniaaltoa, joka voi auttaa esimerkiksi rentoutumisessa, nukahtamisessa, keskittymisessä, kivunlievityksessä, ahdistuksen lievittämisessä ja luovuuden lisäämisessä. Binauraaliset ääniaallot voivat myös auttaa monien häiriöiden, kuten ADHD:n ja PTSD:n, hoidossa ja parantaa suorituskykyä oppimista ja muistia koskevissa tehtävissä. Binauraalisten ääniaaltojen tehokkuus on tieteellisesti todistettu

Tilaa ilmainen 8D-meditaatio™ 👇🏼

*Tilaat samalla uutiskirjeen. Älä huoli en spämmää, vaan jaan arvokkaita vinkkejä ilmaiseksi!